Agenda

# : > X + ÷ ? @ # ? - - " . ¤ - ? X » * ! O # » ¤ - ¤ ? + * ¤ ! ! .

Reisgids 3.0

10 oktober 2023
Categorieën: NvVO

Na een paar jaar afwezigheid gaat het in oktober van dit jaar toch echt weer gebeuren. We gaan weer een cyclus organiseren onder de noemer: ‘Reisgids 3.0’

De inhoud van deze interactieve nascholingscursus van één dag is volledig op de orthoptist gericht. We hebben de stof grondig vernieuwd. Zo komen alle juridische vragen die je in de praktijk mee kunt maken in de vorm van casuïstiek aan de orde: vragen over privacy-aspecten, beroepsgeheim, de do’s en don’ts voor het werk en de verantwoordelijkheden in de praktijk. Samenwerken met andere professionals: leuk, maar hoe zit het met de aansprakelijkheid?

Er komt compleet vernieuwde documentatie voor de orthoptisten aangesloten bij de NVvO beschikbaar. Dat wordt het basismateriaal voor het huiswerk voor de cursus. Tijdens de cursus wordt gewerkt met actuele vraagstukken en situaties uit de praktijk. Na afloop van de complete cyclus krijgen de cursisten ook dit materiaal met uitwerkingen tot hun beschikking. Uiteraard worden ook onderwerpen als communicatie en financierings- en declaratievragen behandeld.

Noteer vast de geplande data in oktober: 5,10 of 19 oktober van 15.00 tot 20.00u. Locaties worden Delft en Ede.

De inschrijving start vanaf 1 mei van dit jaar. Kijk op de website van de NvvO en lees de nieuwsbrief. We kunnen de cursus -dankzij samenwerking met onze partners Laméris en 3M- aanbieden voor de oude prijs van: 75 euro, inclusief broodjes en drankjes.

Docenten zijn: Lia Brouwer, Ilse Kouters en Theo Bisschops